2013-08-13 17:39:11• hírek • Póti Orsolya

Újabb kitűnő eredménnyel tértek haza a Nomad Kayakosok

A Magyar Vízitúra Bajnokság egyik fordulója került megrendezésre az elmúlt hétvégén a Tisza-tónál. A 30 kilométer távú versenyre a szatmárnémeti Nomad Kayak Egyesület tagjai is beneveztek.

Mindenkit legyőzött a hétvégén a Juhász Ingrid - Molnár Rajmond Milán alkotta páros azon a kajak versenyen, amelyet a Szatmárnémetitől 250 kilométerre található Tisza tavon szerveztek meg.

A Nomad Kayak részéről Geng József az egyes kategóriába nevezett be, Molnár Rajmond Milán és Juhász Ingrid pedig vegyes-páros kategóriában szerepelt kitűnő eredménnyel.

„A versenyen példásan szerepelt Geng József is, hiszen megszakítás nélkül végigevezte a 30 kilométer távot, mi pedig Ingriddel abszolut elsők lettünk. A verseny nagy kihívás volt, hiszen ismeretlen vízen eveztünk, és a megadott távolság sem volt rövid.  De jól teljesítettünk, ugyanis aktívan készültünk erre a megmérettetésre" - mondta el Molnár Rajmond Milán a Szatmár.ro-nak.

A Nomad Kayak tagjai két hét múlva a Balaton Maratonon képviselik Szatmárt. A hivatalos nyílt vízi kajak-kenu bajnokság mellett néhányan részt vesznek egy Quadratlonon is, amely szintén Balatonudvarin kerül megrendezésre.

„A következő két hétben a Balaton Maratonra készülünk, amelynek keretében 25 kilométeres távon fogunk versenyezni. A nyílt vízi bajnokságot követően, másnap néhányan benevezünk a Quadratlonra is, amely négy próbából áll (úszás 750 méteren, kajakozás 5 kilométeres távon, 20 kilométer biciklizés és futás 5 kilométeres távon) - magyarázta Molnár.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: